Looschool

Onze locatie is BuitenGewoon
Uniek gelegen in een prachtige landelijke omgeving
BuitenGewoon, is heel gewoon, maar toch BuitenGewoon!
Met een BuitenGewoon team, vol enthousiasme, liefde en professionaliteit.
Met BuitenGewoon veel buitenruimte
Bij ons is Buiten spelen Gewoon
Kom en geniet van deze BuitenGewone school in Loo!

De school is het kloppend hart van het buurtschap Loo. Dat betekent dat de kinderen van de school vaak mee doen aan een aantal activiteiten die in Loo worden georganiseerd. Het hoogtepunt hierin vormt het Loofeest, een feest voor de hele buurtschap.

De Looschool is een openbare basisschool, dat wil zeggen dat alle kinderen welkom zijn, ongeacht religie, achtergrond of eventuele beperkingen. Wij vinden dat verschillen tussen kinderen een verrijking geven van het onderwijs. Ieder kind moet op de Looschool tot zijn recht kunnen komen.

De Looschool is een school waar je leert samenleven. De maatschappij heeft behoefte aan creatieve, onderzoekende, sociale en kritisch denkende mensen. Allemaal vaardigheden die kinderen naast samenwerken leren op onze school. Er wordt uitgegaan van de kracht en talenten van een kind. Zij staan centraal en zijn eigenaar van hun leerproces. Zij krijgen de tijd en ruimte om zich op hun manier te ontwikkelen en werken op hun eigen niveau. Ontwikkel jezelf, groei samen!

Maar bovenal bieden we kinderen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Waar ze fouten durven maken en ook durven excelleren. Waar hun interesses serieus worden genomen en waar ze veel kunnen spelen en bewegen. Kortom; waar ze elke dag met plezier heengaan.

De Looschool wil, door betekenisvol onderwijs, kinderen helpen groeien naar onderzoekende denkers. Wij werken vanuit de volgende centrale waarden:

  • Creativiteit
  • Autonomie
  • Samenwerking
  • Verantwoordelijkheid

Adres

Bettinkdijk 1
7437 RA Bathmen
0570-541991
www.looschool.com